BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 1, 2012

Tuesday, January 3, 2012

konvo kok teh

ni gambar yang diambil semasa konvo kok teh USIM di Dataran Masjid putrajaya

Monday, December 5, 2011

Jam 5.40pg sewaktu kita nak mandi kita tengok kaki kita turun air macam hujan mencurah2.terfikir kita dah nak bersalin k?due lambat lagi.terus kita paggil abanggggg.bangkit terus suami kita bangun pagi.naper?kita tanya suami kita aper n?kelam kabut juga kita dibuatnyerrrr
ape tak nyer...... segala peralatan untuk bersalin dah dikemas beg konon2nyer nak bersalin kat kampung katakan...capai lah aper2 yang patut terus pergi Hospital Putrajaya(bilik bersalin) dari pukul 6.30 pagi hingga 12 tghharitapi jalan masih tak buka lagi....nurse 2 cakap bilik bersalin dah penuh maybe kn transfer ke mana -mana Hospital yang terdekat...cadangan nurse Hospital Kajang paling hampir

Thursday, August 12, 2010

Ketika Cinta Bertasbih - Melly Goeslow

Tuesday, August 10, 2010

lament:devotees